ContactU bent altijd welkom voor vragen, voor een afspraak of voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek van 20 minuten in de praktijk of telefonisch.

Ammelie van Beurden
Telefoon: 06-45245896
Email: info@zuiderboomgaard.nl


Review

“Ik heb Ammelie ervaren als een warme, toegankelijk vrouw. Ze beheerst de kunst om met een flinke dosis humor en een scherpe analyse pijlsnel haar vinger op de juiste plek te leggen.
Ik vond haar enorm afgestemd, waardoor ze compassie en ‘liefdevolle confrontatie’ goed met elkaar weet te combineren.
Daarnaast vond ik het fijn dat Ammelie de gesprekken af wist te wisselen met fysieke & creatieve oefeningen. Om op die manier weer opnieuw contact met mijn lichaam te krijgen en mijn verloren creativiteit nieuw leven in te blazen.
Oftewel, ondanks wat pittige levensvraagstukken, keek ik elke keer weer uit naar de gesprekken. Waar de tranen en de lach elkaar goed afwisselden. En het traject wel intensief maar nooit zwaarmoedig werd!”

C.de L.

U bent welkom op twee praktijkadressen:

  • Nieuwe Aamsestraat 69B | 6662 NK | Elst.  Mijn praktijk is in Medisch Centrum Westeraam en goed bereikbaar met de fiets, auto en op loopafstand van Station Elst. Het is gratis parkeren op het terrein.
  • Oude Huissenseweg 4 | 6834 GS | Arnhem.  Mijn praktijk is in Gezondheidscentrum ‘t Duifje en goed bereikbaar met de fiets, auto of bus 3,33, en 30 halte oude Huissenseweg. Het is gratis parkeren op het terrein.

Mijn werkdagen zijn: woensdag (Elst), dinsdag en vrijdag (Arnhem Zuid).