Contact

U bent altijd welkom voor vragen
of voor een afspraak.

Ammelie van Beurden
Telefoon: 06-45245896
Email: info@zuiderboomgaard.nl


Review

“Ik heb Ammelie ervaren als een warme, toegankelijk vrouw. Ze beheerst de kunst om met een flinke dosis humor en een scherpe analyse pijlsnel haar vinger op de juiste plek te leggen.
Ik vond haar enorm afgestemd, waardoor ze compassie en ‘liefdevolle confrontatie’ goed met elkaar weet te combineren.
Daarnaast vond ik het fijn dat Ammelie de gesprekken af wist te wisselen met fysieke & creatieve oefeningen. Om op die manier weer opnieuw contact met mijn lichaam te krijgen en mijn verloren creativiteit nieuw leven in te blazen.
Oftewel, ondanks wat pittige levensvraagstukken, keek ik elke keer weer uit naar de gesprekken. Waar de tranen en de lach elkaar goed afwisselden. En het traject wel intensief maar nooit zwaarmoedig werd!”

C.de L.

U bent welkom in: Per 1 januari 2022 werk ik alleen nog in Arnhem gezondheidscentrum ’t Duifje

Mijn werkdagen zijn: dinsdag tm vrijdag.