Informatie

Review

“Ik heb Ammelie ervaren als een warme, toegankelijk vrouw. Ze beheerst de kunst om met een flinke dosis humor en een scherpe analyse pijlsnel haar vinger op de juiste plek te leggen.
Ik vond haar enorm afgestemd, waardoor ze compassie en ‘liefdevolle confrontatie’ goed met elkaar weet te combineren.
Daarnaast vond ik het fijn dat Ammelie de gesprekken af wist te wisselen met fysieke & creatieve oefeningen. Om op die manier weer opnieuw contact met mijn lichaam te krijgen en mijn verloren creativiteit nieuw leven in te blazen.
Oftewel, ondanks wat pittige levensvraagstukken, keek ik elke keer weer uit naar de gesprekken. Waar de tranen en de lach elkaar goed afwisselden. En het traject wel intensief maar nooit zwaarmoedig werd!”

C.de L.

Adres / Email
Praktijk Zuiderboomgaard
Spaarndammerstraat 73 H
1013 TB Amsterdam
in het Sociaal Medisch Centrum

06 – 45 24 58 96
info@zuiderboomgaard.nl

Op dit moment neem ik geen nieuwe clienten meer aan voor Amsterdam. Ik werk hier nog tot en met 3 juli 2020 en vanaf begin augustus 2020 werk ik in Arnhem. Daar bent u dan van harte welkom.

 

Route
De praktijk ligt vlakbij het Westerpark en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto zowel vanaf de ring als vanuit de stad. Er is voldoende parkeergelegenheid met betaald parkeren.
Let op: in de Spaarndammerstraat zelf mag u maar 1 uur parkeren. U kunt daarom beter in een van de zijstraten parkeren.

Openbaar vervoer:
Bus 22 stopt schuin tegenover de praktijk in de Spaarndammerstraat, uitstappen bij de supermarkt Jumbo.
Tram 3 stopt op het Haarlemmerplein. Vanaf daar is het een minuut of 5 lopen.