Contact / Adres / Samenwerking

Review

“Ik heb Ammelie ervaren als een warme, toegankelijk vrouw. Ze beheerst de kunst om met een flinke dosis humor en een scherpe analyse pijlsnel haar vinger op de juiste plek te leggen.
Ik vond haar enorm afgestemd, waardoor ze compassie en ‘liefdevolle confrontatie’ goed met elkaar weet te combineren.
Daarnaast vond ik het fijn dat Ammelie de gesprekken af wist te wisselen met fysieke & creatieve oefeningen. Om op die manier weer opnieuw contact met mijn lichaam te krijgen en mijn verloren creativiteit nieuw leven in te blazen.
Oftewel, ondanks wat pittige levensvraagstukken, keek ik elke keer weer uit naar de gesprekken. Waar de tranen en de lach elkaar goed afwisselden. En het traject wel intensief maar nooit zwaarmoedig werd!”

C.de L.

Contact / Adres/ Samenwerking
Met ingang van 3 juni 2020 werk ik op 2 plekken zowel in Elst (vlakbij Arnhem) als nog 1 dag in Amsterdam. De mogelijkheid tot therapie via beeldbellen blijft bestaan.

Ammelie van Beurden

06 – 45 24 58 96
info@zuiderboomgaard.nl

Elst, vlakbij Arnhem: Nieuwe Aamsestraat 69B | 6662 NK | Elst.         Gebruikt u google routeplanner, toets dan Medisch Centrum Westeraam in. De praktijk bevindt zich op de 1e verdieping van Medisch Centrum Westeraam.

Amsterdam: Spaarndammerstraat 73H | 1013 TB | Amsterdam.              In het Sociaal Medisch Centrum

Samenwerking:

In Elst en Arnhem werk ik samen met Marleen Nissen, haptotherapie met specialisatie relaties: http://nissenhaptotherapie.nl en met Ester van Dam, psycholoog en homeopaat:  https://evandam.nl