Contact | Adres | Informatie

Review

“Ik heb Ammelie ervaren als een warme, toegankelijk vrouw. Ze beheerst de kunst om met een flinke dosis humor en een scherpe analyse pijlsnel haar vinger op de juiste plek te leggen.
Ik vond haar enorm afgestemd, waardoor ze compassie en ‘liefdevolle confrontatie’ goed met elkaar weet te combineren.
Daarnaast vond ik het fijn dat Ammelie de gesprekken af wist te wisselen met fysieke & creatieve oefeningen. Om op die manier weer opnieuw contact met mijn lichaam te krijgen en mijn verloren creativiteit nieuw leven in te blazen.
Oftewel, ondanks wat pittige levensvraagstukken, keek ik elke keer weer uit naar de gesprekken. Waar de tranen en de lach elkaar goed afwisselden. En het traject wel intensief maar nooit zwaarmoedig werd!”

C.de L.

Contact

Ammelie van Beurden
Telefoon: 06-45245896
Email: info@zuiderboomgaard.nl

Praktijkadres

U bent welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De praktijk en wachtkamer bevindt zich op de 1e verdieping van Medisch centrum Westeraam bij PsyExperts. Bij binnenkomst door de schuifdeuren meteen links de trap op waar u de wachtkamer vindt.

De praktijk is goed bereikbaar: is op loopafstand van station Elst en met de auto vlakbij de afrit van de snelweg A325. Er is genoeg en gratis parkeergelegenheid. Gebruikt u Google Routeplanner, gebruikt u dan de bovenstaande link of toets Medisch Centrum Westeraam in.

  • Spaarndammerstraat 73H | 1013 TB | Amsterdam.  Ik neem geen nieuwe cliënten meer aan in Amsterdam.

Samenwerking