Informatie

Review

“Ik heb Ammelie ervaren als een warme, toegankelijk vrouw. Ze beheerst de kunst om met een flinke dosis humor en een scherpe analyse pijlsnel haar vinger op de juiste plek te leggen.
Ik vond haar enorm afgestemd, waardoor ze compassie en ‘liefdevolle confrontatie’ goed met elkaar weet te combineren.
Daarnaast vond ik het fijn dat Ammelie de gesprekken af wist te wisselen met fysieke & creatieve oefeningen. Om op die manier weer opnieuw contact met mijn lichaam te krijgen en mijn verloren creativiteit nieuw leven in te blazen.
Oftewel, ondanks wat pittige levensvraagstukken, keek ik elke keer weer uit naar de gesprekken. Waar de tranen en de lach elkaar goed afwisselden. En het traject wel intensief maar nooit zwaarmoedig werd!”

C.de L.

Adres | contact
Met ingang van 3 juni 2020 werk ik op 2 plekken. U bent zowel in Amsterdam als in Elst (vlakbij Arnhem) welkom. Daarbij blijf ik ook de mogelijkheid tot online gesprekken bieden.

Amsterdam: Spaarndammerstraat 73H | 1013 TB | Amsterdam
In het Sociaal Medisch Centrum.

06 – 45 24 58 96
info@zuiderboomgaard.nl

Toon de praktijk op Google Maps

Route | Openbaar vervoer
De praktijk ligt bij het Westerpark en is goed bereikbaar met de auto vanaf de ring. Het is in de buurt betaald parkeren. Bus 22 stopt schuin tegenover de praktijk in de Spaarndammerstraat, uitstappen bij de supermarkt Jumbo.

Elst, vlakbij Arnhem: Nieuwe Aamsestraat 69B | 6662 NK | Elst
In het Gezondheidscentrum op de 1e verdieping.

06 – 45 24 58 96
info@zuiderboomgaard.nl

Route | Openbaar vervoer
De praktijk is goed bereikbaar vanaf de snelweg Arnhem – Nijmegen. Wanneer u met de auto van de snelweg komt rijd u rechtdoor tot u aan uw linkerhand een tankstation krijgt. Daar gaat u rechtsaf de kleine straat in en ziet u meteen het pand voor u. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein zelf.