Therapie online

Elkaar zien, horen
een kleine slikbeweging of een traan
een verborgen glimlach
die langzaam tevoorschijn komt
een blik die niks wil laten zien
maar van alles zegt
Een verhaal
wat verteld moet worden
Een geschiedenis die
plek krijgt

Therapie via beeldcontact

Soms heb je de behoefte om te delen, om te praten over wat je dwars zit. Voor sommige mensen is een online gesprek juist fijn, de afstand geeft dan de ruimte om dichter bij hun gevoel te kunnen komen.

Beeldbellen biedt ook de mogelijkheid voor een (doorgaand) therapie proces. Het biedt veiligheid om samen tot de kern te komen, Haptotherapie, voelen wat er in je lijf en je leven gebeurt en dat plek geven, blijft ook de basis in het beeldcontact.

Voor wie wil, werk ik met lichaamsgerichte haptotherapie oefeningen voor thuis via beeld, met kleine systemische tafelopstellingen via beeld en met creatieve opdrachten die daarmee bijdragen aan je vraag en thema.

Werkwijze

Ik bied online therapie wat aan alle AVG eisen voldoet. Ik mail op het afgesproken tijdstip een link die je opent en we hebben beeldcontact. Jij hebt alleen een computer of smartphone met camera nodig.

Welkom voor een afspraak

Ben je benieuwd of online hapto-therapie je verder kan helpen? Je kunt mij bellen of mailen voor een afspraak, met een vraag of voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek van 20 minuten. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig.

Telefoon: 06-45245896
Email: info@zuiderboomgaard.nl

Tarief en vergoedingen

Een online gesprek is een uur met een tarief van €82,50 en voor mensen met een laag inkomen, zonder aanvullende verzekering €75,- .

Haptotherapie en psychosociale therapie gaan niet van het eigen risico af. De meeste zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk bij een aanvullende verzekering. Werkgevers kunnen in de kosten voor haptotherapie of psychosociale therapie tegemoet te komen. Voor ZZP’rs kan de factuur ook op coaching op haptonomische basis.

Ik ben geregistreerd als haptotherapeut en psychosociaal therapeut bij de NFG en RBCZ en ik ben geregistreerd bij de beroepsvereniging voor haptotherapeuten de VVH.

Voor betalingsvoorwaarden zie: Betalingsvoorwaarden praktijk Zuiderboomgaard
Voor de Privacy policy zie: Privacy policy Praktijk Zuiderboomgaard